Szolgáltatásaink

Tisztelt Megrendelőnk!

Partnereinkkel együttműködve, igyekszünk széleskörű szolgáltatásokat és pontos, megbízható információkat nyújtani Önnek. Kérésére e-mailben megküldjük aktuális irányárunkat, melyeket a megrendelés tartalmától és mennyiségétől függően, minden esetben közös megegyezéssel rögzítünk.

brainway 680

 

Cikk-készítés

 

Rendszeres vagy alkalmi megbízás alapján, előzetes egyeztetés és megállapodás szerint. Repülési témájú hírösszeállítások, összefoglaló cikkek, tanulmányok, jelentések, elemzések, egyedileg, vagy tematikus összeállításban is, a kért stílusban, terjedelemben és formátumban, az illusztrációkkal együtt személyesen, postán, vagy e-mail útján továbbítva.

Kiadványszerkesztés, lektorálás

 

Újságok, könyvek, brosúrák, prospektusok, szakmai kiadványok szerkesztése vagy lektorálása, rendszeres vagy alkalmi megbízás alapján, előzetes egyeztetés és megállapodás szerint.

Fotózás - Video

 

Rendszeres vagy alkalmi megbízás alapján, előzetes egyeztetés és megállapodás szerint. Az elkészült digitális felvételeket a megrendelő által kért formátumban és adathordozón adjuk át.

Webdesign

 

Rendszeres vagy alkalmi megbízás alapján, előzetes egyeztetés és megállapodás szerint.

PR-tanulmány

 

Alkalmi megbízás alapján, előzetes egyeztetés és megállapodás szerint.

Háttérinformációk

 

Adatbank, tematikus összefoglalók, kommentárok, szakvélemények készítése rendszeres vagy alkalmi megbízás alapján, előzetes egyeztetés és megállapodás szerint.

Fotóarchívum

 

A magyar polgári repülés történetével foglalkozó információs bázisunkat, illetve fotóarchívumunkat folyamatosan bővítjük, és egyéni megállapodásokkal partnereink rendelkezésére bocsátjuk. Megrendelőink számára több ezer repülési témájú archív fotó közül válogathatunk. A témakör megadása után digitális nézőképeket küldünk.

A kiválasztott képeket nagy felbontásban, JPG formátumban, e-mail útján vagy DVD-lemezre mentve - külön kérésre kinyomtatva – Budapesten személyesen, vidékre és külföldre postai úton továbbítjuk. Amennyiben az AeroNews nem rendelkezik az adott kép szerzői jogaival, csak a digitalizálás technikai költségét számítjuk fel. A szerzői jogokról AeroCenter oldalunkon,itt talál további információkat.

Archív képfeldolgozás

 

Fotóretusálás, javítás, és a képanyag archiválása a kért adathordozón.

Fotók digitalizálása

 

Maximum A/4 méretű papírképek feldolgozása, képkorrekciója és adathordozóra mentése.

Diák digitalizálása

 

Leica méretű (36x24 mm) diák és negatívok feldolgozása, képkorrekciója és adathordozóra mentése.

VHS-digitalizálás

 

VHS videokazetták digitalizálása MP4 formátumra, VGA (640x480) méretben, kérésre a felesleges részek eltávolítása.

Magnókazetták digitalizálása

 

Magnókazetták digitalizálása MP3 formátumra, kérésre a felesleges részek eltávolítása.

DVD-írás, archiválás

 

Rendszeres vagy alkalmi megbízás alapján, előzetes egyeztetés és megállapodás szerint.

   © 1996 - 2015. Copyright AeroNews – Minden jog fentartva  |  Impressum
Powered by Joomla 1.7 Templates